کوچینگ سازمانی چیست؟

5
(2)

کوچینگ سازمانی چیست؟

?What Is Organizational Coaching

استراتژی های مختلفی وجود دارد که شرکت ها می توانند برای تقویت روحیه کارکنان و توسعه فرآیندهایی که از اهداف کسب و کار حمایت می کنند استفاده کنند. به عنوان مثال، آنها می توانند از مربیگری سازمانی برای هدف قرار دادن تیم های داخلی استفاده کنند و به متخصصان کمک کنند تا در نقش خود اطمینان داشته باشند و در محل کار خود ارزشمند باشند. درک این فرآیند می‌تواند به رهبران کسب‌وکار کمک کند تا تعیین کنند که آیا ممکن است برای شرکتشان مفید باشد یا خیر و به آن‌ها اجازه می‌دهد تا تکنیک‌های جدیدی را برای رسیدن به اهداف توسعه دهند.

در این مقاله، ما بررسی می‌کنیم که کوچینگ سازمانی چیست، آنچه را که متخصصان در این زمینه انجام می‌دهند برجسته می‌کنیم، در مورد اینکه چگونه این رویکرد می‌تواند برای یک کسب‌وکار مفید باشد بحث می‌کنیم و انواع مختلف کوچینگ سازمانی را بررسی می‌کنیم.

 

کوچینگ سازمانی چیست؟

کوچینگ سازمانی یک استراتژی بهبود شرکت است که بر تغییرات سیستمی داخلی تمرکز دارد. در حالی که کوچینگ سازمانی رویه‌های داخلی کسب‌وکار را برای کل شرکت هدف قرار می‌دهد، انواع خاصی از این رویکرد، مانند کوچینگ اجرایی (executive coaching)  ، روی کارمندان سطح بالا نیز تمرکز دارد. کوچینگ سازمانی رویکردی است که بر تیم‌هایی که یک کسب‌وکار را تشکیل می‌دهند تمرکز می‌کند و فرصت‌هایی را برای بهبود در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد تا از شرکت در اهداف کلی‌اش حمایت کند.

 

مربیان سازمانی چه می کنند؟

مربیان سازمانی از تیم‌های حرفه‌ای برای شناسایی و دستیابی به اهدافی برای کمک به تکامل شرکت و بهره‌مندی کارکنان آن پشتیبانی می‌کنند. این ممکن است شامل توسعه برنامه های دستیابی به سودآوری یا مدیریت بحران باشد. مربیان معمولاً دانش و مهارت های مرتبط با صنعت دارند تا بتوانند راهنمایی و کمک کافی را به شرکت ها ارائه دهند. مربیان ممکن است برای رسیدگی به چالش‌های سازمانی بزرگ و ایجاد راه‌حل‌های طولانی‌مدت مؤثر، در یک پانل با یکدیگر همکاری و کار کنند.

مزایای مربیگری سازمانی
در اینجا برخی از مزایای اجرای کوچینگ سازمانی در یک محیط حرفه ای آورده شده است:

بهبود مشارکت کارکنان

کوچینگ سازمانی می‌تواند به شرکت‌ها کمک کند تا مشارکت کارکنان را بهبود بخشند، زیرا متخصصانی که احساس می‌کنند مربیان برای ایده‌ها و نظرات آنها ارزش قائل هستند، ممکن است در مورد نقش خود مشتاق‌تر باشند و بر تحقق اهداف داخلی تمرکز کنند. اگر فرآیند کوچینگ سازمانی کارکنان را برانگیخته و برانگیخته کند، آنها ممکن است بیشتر با همکاران خود درگیر شوند و وظایف شغلی خود را به نحو احسن انجام دهند. به محض اینکه چند حرفه ای حس تازه ای از مشارکت را ایجاد کنند، این حس الهام ممکن است در تیم یا بخش آنها پراکنده شود و به طور کلی به سازمان کمک کند.

افزایش نرخ حفظ کارکنان

کسب‌وکارها ممکن است از مربیگری سازمانی برای افزایش نرخ حفظ کارکنان و افزایش رضایت کارکنان با گوش دادن به درخواست‌ها و الزامات تیم‌های داخلی و ارزش‌گذاری به بازخورد و نظرات کارکنان استفاده کنند. همچنین می تواند به رهبران شرکت، مانند مدیران و سرپرستان کمک کند تا احساس کنند در استراتژی و فرآیندهای شرکت مشارکت دارند. این بدان معناست که کارکنان سطوح بالا می توانند تأثیر قابل توجهی بر استراتژی های حل مسئله و تصمیم گیری در سطح شرکت داشته باشند و ارزشی را که برای سازمان به ارمغان می آورند برجسته کنند.

افزایش اشتیاق در محیط کار

شرکت ها ممکن است از مربیگری سازمانی برای افزایش اشتیاق در محل کار استفاده کنند و به رهبران و کارکنان کمک کنند تا در تصمیمات و برنامه های مهم شرکتی مشارکت داشته باشند. کوچینگ سازمانی از شرکت ها می خواهد که زمان و منابع بیشتری را برای یادگیری و توسعه حرفه ای کارکنان خود سرمایه گذاری کنند. این می تواند با نشان دادن اینکه آنها به رشد تیم ها و افراد خود اهمیت می دهند، روحیه داخلی را تقویت کند.

افزایش مسئولیت پذیری کارکنان

شرکت ها ممکن است تصمیم به اجرای کوچینگ سازمانی بگیرند، زیرا بر شناسایی اقدامات و فرآیندهایی تمرکز دارد که منجر به افزایش مسئولیت پذیری می شود. با کمک به توانمندسازی کارمندان و ارائه حمایتی که برای انجام وظایف و مسئولیت هایشان نیاز دارند، متخصصان ممکن است احساس کنند که توسط همکاران و رهبران شرکت مسئولیت پذیر هستند و انگیزه دارند. این می تواند به فرآیندهای کارآمدتر و کارآمدتر و محیطی کلی از تشویق و مالکیت مشارکت افراد منجر شود.

انواع کوچینگ سازمانی
انواع مختلفی از کسب و کارهای مربیگری سازمانی وجود دارد که بسته به اندازه شرکت و نیازهای منحصر به فرد آنها می توانند از آنها استفاده کنند. این دسته بندی ها عبارتند از:

مربیگری یکپارچه (Integrated coaching)
کوچینگ یکپارچه زمانی اتفاق می افتد که شرکت ها از کوچینگ سازمانی به عنوان یکی از جنبه های برنامه آموزشی استفاده می کنند. کوچینگ معمولاً پس از تکمیل فرآیند آموزشی توسط کارکنان اتفاق می‌افتد و ممکن است مربوط به مطالب و دستورالعمل‌هایی باشد که کارکنان در طول آموزش خود می‌آموزند. این نوع کوچینگ سازمانی ممکن است بر کسب مهارت تمرکز کند و به متخصصان کمک کند تا شایستگی های جدیدی را که آموخته اند در نقش های خود اعمال کنند و به کارگیری دانش فنی خود در دنیای واقعی عمل کنند.

 

مربی اجرایی (executive coaching)
کوچینگ اجرایی که کوچینگ رهبری نیز نامیده می‌شود، بر کارکنان سطوح بالا تمرکز می‌کند و به آنها پشتیبانی و آموزش لازم برای رهبری مؤثر تیم‌ها و دستیابی به اهداف سازمانی را ارائه می‌کند. مربیانی که در این رویکرد تخصص دارند ممکن است به مدیران یک شرکت کمک کنند تا برنامه های عملیاتی برای پیگیری پیشرفت و افزایش خودآگاهی خود ایجاد کنند. همچنین می‌تواند از آنها در پیشرفت شغلی و حذف رفتارها یا عادت‌هایی که ممکن است رشد آنها را محدود کند، حمایت کند تا بتوانند به سمت‌های سطح بالاتر پیشرفت کنند. کوچینگ اجرایی ارزش توسعه شخصی و استراتژی های رهبری موثر را برجسته می کند.

مربیگری تیم
تیم های داخلی جنبه جدایی ناپذیر یک سازمان هستند و مربیگری تیم را راهی موثر برای بهبود شرکت و رسیدگی به حوزه هایی می کند که ممکن است از بهبود بهره مند شوند. مربیگری تیم می تواند به این گروه ها کمک کند تا با یکدیگر برای دستیابی به یک هدف مشترک همکاری کنند و به همه اعضا این امکان را بدهد که احساس ارزشمندی و اهمیت کنند. تیم‌ها معمولاً در تمام جنبه‌های یک کسب‌وکار، از انبار گرفته تا طبقه فروش و اتاق‌های هیئت مدیره، حضور دارند. این بدان معناست که برای آنها ضروری است که به طور منسجم عمل کنند و به اهداف فردی و جمعی خود دست یابند.

مربیگری آنلاین
از آنجایی که الزامات و درخواست‌های یک شرکت همچنان درگیر هستند، سازمان‌های بیشتری ممکن است برای ارائه کمک، آموزش و انگیزه به تیم‌ها و افراد داخلی به مربیگری آنلاین تکیه کنند. همه انواع دیگر کوچینگ سازمانی ممکن است در یک پلتفرم آنلاین انجام شوند و دسترسی حرفه ای ها و تکمیل آن را با سرعت خودشان آسان می کند. این همچنین به شرکت‌ها اجازه می‌دهد تا به مربیان با شایستگی‌ها و دانش فنی گوناگون دسترسی داشته باشند و دامنه آموزش و راهنمایی‌هایی را که می‌توانند دریافت کنند، گسترش می‌دهد.

مربیگری آنلاین (Online coaching)
از آنجایی که سیستم های آنلاین بسیار گرسترده شده و خدمات بسیار عالی داره و باعث کاهش هزینه ها هم خواهدشد ، سازمان‌های بیشتری ممکن است برای ارائه خدماتبه سیستم آنلاین روی آورند ، همچنین به شرکت‌ها اجازه می‌دهد تا به مربیان با شایستگی‌ها و دانش فنی گوناگون دسترسی داشته باشند و دامنه آموزش و راهنمایی‌هایی را که می‌توانند دریافت کنند، گسترش می‌دهد.

دیدن خلاصه کتاب

رزرو کوچینگ آنلاین

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 2

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *